Bakteriális szívbelhártya-gyulladás

Bakteriális szívbelhártya-gyulladás

Bacterial Endocarditis
Bacterial Endocarditis

A lényege diagnózis bakteriális szívbelhártya-gyulladás

Subacut bakteriális endocarditis

• A Beteg reumatikus vagy veleszületett szívbetegség.

• Hosszú távú Laz, fogyás, ízületi fájdalom éS izomfájdalom, a fáradtság Es a vérszegénység.

• szívzörej, petechiák, embólia jelenségek.

• Vér Kultúra Pozitiv volt.

Akut bakteriális endocarditis

• betegek akut vagy Friss fertőzés, a Történelem tette Sebészeti beavatkozás.

• Magas hőmérséklet, hirtelen vagy megjelenését, Új hangok, a megjelenése embólia, petechia éS toxikus hatásokat.

AZ Általános értékelése bakteriális szívbelhártya-gyulladás

Szubakut bakteriális endocarditis (SBE) EGY gyúlékony bakteriális fertőzés a endocardium ES általában épül reumás szelep vagy veleszületett szívbetegség. AZ eredeti Oka a bacteriaemia voltak légúti fertőzések, beavatkozások fogak vagy hólyagtükrözés. De a legtöbb esetben a fertőzés forrása tartózkodás mellett ismert. Etiológiai tényezők általában NEM hemolitikus Streptococcus, Streptococcus viridans éS S. faecalis, staphylococcusok alkalmanként, de Minden egyéb mikroorganizmus lehet tekinteni.

Baktériumok rendezése endocardium szelep vagy a szelep Tovább. Kezdődik egyre letétbe fibrin éS forma vérrög. Disszeminációja baktériumok a vérben, a mar megváltozott szelep vezethet a fejlődés egy aneurizma, amely Neha, azonban ritkán, egyszerre Tores. Lehet, hogy a jelenlegi éS AZ Aktív reumatológiai carditis. SBE dolgozzon közepes közepes szisztémás tünetek: agyi, a Vése, a LEP, bélfodri embólia, szívelégtelenség, vagy ezek kombinációja. Ezt követően lehet a bacteriaemia AZ egyik a források, valamint a belül néhány NAPON vagy héten.

Akut bakteriális endocarditis (ABE), EGY progresszív fertőzés normális vagy a változó szelepvezérlés éS általában Alakul ki súlyos bacteremia akut fertőzések, a menta a pneumococcus pneumonia, kismedencei fertőzés vagy tályog. Akkor is előfordulhat, menta a szövődmény a műtét utan, vagy AZT követően a szívműtét a fertőzött szövetekben. A leggyakoribb kórokozók "provokátorok ITT: pneumococcusok, Streptococcus Es egy Gram-negatív coliform szervezetekre.

Akut bakteriális endocarditis teremt Kedvezményes viharvert formák baktérium okoz súlyos előfordulása metasztatikus tályog, gyors szúrás, Tores éS megsemmisítését a megváltozott szelep vagy repedést a chordae tendineae.

A klinikai kép bakteriális szívbelhártya-gyulladás

Tünetek: Láz Jelen van Minden esetben, bár lehetnek afebrilis időszak. Egyénileg vagy egészben Jelen lehet a következő tünetek: izzadás éjjel, hidegrázás, rossz közérzet, fáradtság, anorexia, súlyvesztés, homályos izom fájdalom, bőrpír duzzanat éS AZ ízületek, a hirtelen változások a szemében, hemiplegia okozta agyi embólia, hasi fájdalom, mellkas, változások AZ egyik oldalán egy teszt által okozott mesenterialis, Vése, vagy tégia tüdőembólia, orrvérzés, zúzódások éS szívelégtelenség tünetei. AZ akut bakteriális szívbelhártya-gyulladás nagyobb turbulens áramlást, ES a Beteg nagyon részeg.

A szubakut bakteriális szívbelhártya-gyulladás általában reumatikus vagy veleszületett szívbetegség. Van splenomegalia, petechiák bór-es a nyálkahártyákon, Majd megtalálni a fundus, ES MEG rendelkezésre allo vérzés alatt a köröm, besűrűsödött kéz-ES lábujjak, halvány vagy homokszínű Színes, neurológiai megállapítások utan agyembólia, érzékeny Vörös csomók AZ ujjak es a lábak. Szívzörej lehet jelentősége, amikor a fertőzések tricuspidalis szelepek éS szívbillentyű pulmonalis artériát. Azonban a megismételt tüdőinfarktus tüdőgyulladás miatt, szívzörej is nagyon jellegzetes jelei. Idos betegeknél klinikai tünetek gyakran atipikus.

Akut bakteriális endocarditis valójában EGY súlyos fertőzés lázzal, Magas hőmérséklet, extrém fáradtság, súlyos éS többszörös Események embólia. EZ építeni a korábbi kauzális fertőzés (pneumonia, furunculosis, kismedencei fertőzés), vagy hirtelen a műtét utan. Szívzörej gyorsan változhatnak, ES a szívelégtelenség jar le korábban.

Akut bakteriális szívbelhártya-gyulladás kialakulhat profilaktikus éS tartózkodás mellett megfelelő antibiotikum kezelést. Ezekben AZ esetekben, a változások maszkolt, ES AZ Első figyelmeztetés akkor keletkezhet, hirtelen embólia, Majd petechia, váratlan szívelégtelenség, megváltozott hangokat vagy Magas hőmérsékleten.

Szövődményei bakteriális szívbelhártya-gyulladás

Komplikációk a jelenlétében akut bakteriális szívbelhártya-gyulladás éS szubakut bakteriális szívbelhártya-gyulladás perifériás artériás embólia, AMI hemiplegia vagy afázia, Bel infarktus, Vése vagy LEP, vagy akut artériás elégtelenség a kezek vagy lábak, pangásos szívelégtelenség, veseelégtelenség, vérzés, vérszegénység, ES hozzon létre áttétes tályogok (különösen, amikor AZ akut bakteriális szívbelhártya-gyulladás). LEP tályogok hátrányosan érintheti a hatását a Terapia, ES vezethet a kiindulási állapotba.

Differenciál diagnózis bakteriális szívbelhártya-gyulladás

Szubakut bakteriális endocarditis MEG Kell különböztetni a betegeknél, akiknél a különféle hasonló körülmények között. Hemiplegia, tartós szívelégtelenség, vérszegénység, vérzés szeretet vagy uremia okozhatja a szubakut bakteriális endocarditis. Ha tégia Beteg a ezen betegségek továbbá a hőmérséklet éS MEG EGY szívzörej, szükséges venni hemoculture.

Egyes betegségek, amelyek megkövetelik, hogy megkülönböztesse a következők: lymphoma, thrombocytopeniát purpura, akut reumás Laz, terjesztése lupus erythematosus, krónikus meningococcemia, brucellózis, tuberkulózis, tartózkodás mellett bakteriális thromboticus endocarditis vagy krónikus betegség, fogyás.

Akut bakteriális endocarditis terjed ki súlyos szisztémás reakció a látszólagos Már meglévő fertőzés. Meg lehet ismerni, ha észleli, a gyors klinikai romlás, bacteriaemia, AZ előfordulása hirtelen Szív Zaj változások, a szívelégtelenség es a Magas emboliás támadások, különösen a CNS-ben, amely átfogó képet adjanak agyhártyagyulladás.

A prognózis bakteriális szívbelhártya-gyulladás

Bakteriális szívbelhártya-gyulladás általában halálos, mig a bakteriális fertőzés NEM szűnik Meg, de bizonyos esetekben műtéti megoldás AV fistula vagy persistens ductus arteriosus vezethet gyógymódot. A rossz prognózist betegek negatív Vér Kultúra éS AZ elhúzódó kezelés, akkor ezek nagyon Magas a szervezet ellenálló képességét, ES where a fertőzés történt nyúlik. Csák mintegy 50%-at a betegek Jol érzik magukat OT is belül a gyógymódot a bakteriális szívbelhártya-gyulladás.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - Bacterial Endocarditis
Close