Mellkasi fogási szindróma

Mellkasi fogási szindróma

precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
precordial catch syndrome - Texidor's Twinge

A precordialis fogás szindróma egy olyan állapot, amely ártalmatlan nyilvánul mellkasi fájdalom gyermekek, serdülők és ritkábban a felnőttek, a szindróma is nevezik Texidor a szúr. A fájdalom növekedni fog, amikor lélegezzen be mélyen és ez hasonlít a szívroham, mert hasonló tünetek, és tart rendszerint 1-3 perc, egyes esetekben ez tarthat akár 30 perc és néha egy néhány másodperc. A precordialis fogás szindróma ritkán fordul elő, vagy többször egy nap. Texidor a szúr szinte mindig történik nyugalomban, általában akkor, ha a beteg ül. A precordialis fogás szindróma egy lokalizált fájdalom a precordialis régióban megjelenik és eltűnik, s nem veszélyezteti az életet. Mély légzés növeli a fájdalmat okozta Texidor Twing szindróma, de néhány beteg szándékosan lélegezzen mélyeket okozhat pukkanó érzés a mellkasban, amely után a fájdalom eltűnik. A fájdalom okozta precordialis fogás szindróma soha nem éreztem alvás közben. Mellkasi fájdalom nem veszélyesek, de jobb, hogy megakadályozza a gyerekek ilyen körülmények között, hogy a kiváltó Texidor Twing-szindróma.

Még nem állapították meg, hogy mi okozza a precordialis fogási szindróma, de néhány kutatások azt mutatják, néhány olyan elem, amely vezethet juttatva a szindróma.

Bordafájdalom egyike a tünetek, hogy nyilvánvaló egy jóindulatú duzzanat a parti porc, amely egy hosszú porc, amely összeköti minden borda kivéve a 11 és 12 borda a szegycsont. Bordafájdalom oka mellkasi fájdalom lehet reprodukálni nyomja be az érintett területen a bordák között. A fájdalom elmúlik egy rövid workout.If vannak sérülések a mellkason kell létrehozni annak érdekében, hogy precordialis fogási szindróma kezelése hatékony legyen. Gondok vannak a Texidor szúr lehetnek a gyerekek, akik szenvednek a légúti megbetegedések. Szorongás és stressz is lehet olyan tényező, de ezek nagyon ritkán gyermekeknél. A szülők azt is figyelni, hogy a gyerekek nem esznek egészségtelen és nem megfelelő élelmiszer. Van is látásvesztés vagy vizuális zavarosság, amikor a fájdalom okozta precordialis fogás szindróma legerősebb.

Nincs gyógymód a mellkasi fájdalom alakult eredményeként Texidor által szúr, de a tény az, hogy ez nem veszélyes, és végül eltűnik. Ez a fájdalom gyakran összekeverik a veszélyes problémákat, hogy nem ez a helyzet precordialis fogás szindróma. Ez a fajta diagnózis fontos a betegek gyakori fájdalom és figyelmen kívül hagyható, ha nagyon ritka. A precordialis fogás szindróma, ami fájdalmat nem szabad, hogy gondot a mindennapi szokásos tevékenysége.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
Close