Mi VVI pacemaker?

Mi VVI pacemaker?

vvi pacemaker
vvi pacemaker

VVI pacemaker a leggyakoribb típus pacemaker. VVI pacemaker egy orvosi eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a szívizom működését. A műtéti eljárás, a szakember kardiológus, amely magában foglalja VVI pacemaker a mellkas fal és VVI pacemaker vezetékekkel csatlakozik szív a jobb felső szív kamra vagy a jobb kamra. A szerepe VVI pacemaker hogy abban az esetben, egy szív lassul, vagy megáll, küld egy elektromos impulzus, hogy a jobb kamra és aktiválja a szívet. Elektromos impulzusok a jobb kamra átszáll a bal kamra és ezáltal működteti a vér áramlását. Amikor a szív károsodott szívroham vagy ha bekövetkezik a szív blokk, a szív elveszíti szerepét, mint a természetes pacemaker. VVI pacemaker lehet szükség, ha az elveszett vezetés a felső kamarák és a kamrák és pitvarok és kamrák.

VVI pacemaker jelenti:

V - kamra járkált
V - kamra érzékelt
I - ingerlés gátolta ha ütés érzékelt

VVI csak az első három betűje a kód rendszer 4,5 vagy hat betű a kódoló rendszer. Más betűk jelzik változások VVI pacemaker függően modulációs sebesség vagy kardiovaszkuláris változó igényeinek a szív. Az ötödik levél ha ott kapcsolódik a funkcióját anti-tachycardia.

Ez a típusú pacemaker okozhat néhány betegnél pacemaker szindróma, különösképpen olyan betegeknél, sinus kóros mint atrioventricularis betegség. VVI pacemaker okozhat retrográd vezetés ventriculoatrial ami hányingert, alacsony vérnyomás és a fáradtság. Pacemaker szindróma okozta pitvari ágyú hullámok következtében egyidejű pitvari és kamrai contractions.This okozza a vér folyik a rossz út és a szív a termelés csökken. Ez az állapot okozza a VVI pacemaker lehet megoldani átprogramozás a pacemaker vagy helyettesítő irányuló kétüregű pacemaker. VVI pacemaker nem elegendő, ha a kamrák nem képesek legyőzni együtt az esetekben pangásos szívelégtelenség, és akkor van egy kötelező kétüregű pacemaker. Lehetséges problémák a telepítés során VVI pacemakerrel itt: összeesett tüdő, fertőzés, pericarditis, légembólia, vér tárolása a mellhártya üreg és mások.

A műtét után a beteg Jármű Engedélyezési Hivatal tájékoztatja, hogy van egy beépített VVI pacemaker és ezért ki neki a megfelelő vezetői engedély. El kell kerülni a stresszt gyakorlása három-négy héttel a telepítés után VVI pacemaker követően, hogy a beteg továbbra is a legtöbb fizikai tevékenység, de vigyázzon, hogy ne sértse meg a pacemaker.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - vvi pacemaker
Close