Mi DDDR pacemaker?

Mi DDDR pacemaker?

DDDR pacemaker
DDDR pacemaker

DDDR pacemaker jelzi pitvari és kamrai mértékéről és érzékeit mindkét háza a szív. DDDR pacemaker van egy érzékelő, amely rögzíti a szükséges magasabb perctérfogat és szabályozza a szívfrekvenciát automatikusan. Ha a szív nem természetes pacemaker funkció DDDR pacemaker át tudja venni a szerepét és biztosítja a további zavartalan működése a szív. Néha nevezzük kettős kamarai pacemaker az alkalmazkodóképesség, és lehet igazítani a különleges igényeit minden beteg, akinek szüksége van az ilyen típusú pacemaker.

DDDR pacemaker ajánlott a betegek kezelésére bármely szívritmus alacsonyabb mint 60 ütés percenként és olyan betegeknél, akik beteg sinus szindróma, AV-blokk, vagy mind a kettőt. A tökéletes beteg DDDR ingerlés az egyik kombinációjával sinuatrial csomópont és a pitvar-kamrai csomó diszfunkció akinek DDDR pacemaker ingerlés helyreállítja a sebesség fogékonyság és AV szinkrónia. Minden beteg kifejezetten egy orvos is, hogy úgy döntött, hogy a betegnek kell használni DDDR pacemaker figyelembe véve az előnyöket és hátrányokat, vagy csak egykamrás pacemaker. Modern DDDR pacemakert képes, összetett eszközök, amelyek a új funkciók növelik hemodinamika és működésének megkönnyítése a beteg szívét.

DDDR pacemaker mozaikszó jelentése:

D - Kétüregű
D - második levelében jelzi, hogy a kamrában érzékelt
D - Pacers válasz érzékelés (hajó gátló és kiváltó ingerlés)
R - programozható funkciók (frekvenciájú)

DDDR pacmaker: a pacemaker ingerlés elektromos aktivitás a pitvar és a kamra, és ez érzékelési tevékenység mindegyikre. Amikor érzékeli egy esemény ez lesz vagy kiváltó választ, vagy csak gátolják ingerlést, befizetése esetén reagál. A terápia bradycardia pacemakerrel továbbra is az egyik nagy egészségügyi teljesítmények a 20. században. Sok különböző típusú eszközök jelenleg a piacon eredményeként élettani felfedezések és előrelépések a mérnöki.

A legtöbb DDDR pacemaker rendszer hibás működése jóindulatú, de néhány életveszélyes lehet, mint például: összeesett tüdő, vér kiépítése a mellhártya üreg, gáz embólia, perforáció, kilakoltatás, rekeszizom stimuláció, pericardialis tamponád, vérömleny, pacemaker fertőzés, vérrög ...

A telepítés után DDDR pacemakert lehet is talál komplikációk ideiglenes kardiális ingerlés, mint entricular tachycardia, artériás szúrás, összeesett tüdő, plexus brachialis sérülés, tachycardia, staphylococcus fertőzés, rossz helyre a pacemaker. Akkor is előfordulhat, pacemaker szindróma tünetei kapcsolatos hiányára atrioventricularis (AV) szinkrónia.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - DDDR pacemaker
Close