Holter vérnyomás

Holter vérnyomás

Holter blood pressure
Holter blood pressure

A vérnyomás a nap folyamán változik attól függően, hogy a tevékenység és az állam a stressz, hogy egy személy megy keresztül. Ha ez van emelve, okozhatja hipertrófiája a szív és jelentősen lerövidíthető élettartam. Holter nyomás gyors és hatékony, nagyon pontos módszer, amely rögzíti a napi változásait vérnyomást.

A 100 az emberek a magas vérnyomás 30 ember nem tudja, hogy szenvednek a magas vérnyomás, valamint a 50 ember vérnyomása nem jól szabályozott. Következménye, kezeletlen magas vérnyomás nagyobb az esélye, hogy szív-és agyi infarktus. Rendszeres ellenőrzése vérnyomás jó nyomásmérő, gyermekkora óta, csökkenti a személyek észrevétlenül hipertónia. A piacon széles skáláját kínálja a különböző típusú és modellek a vérnyomás méter, és sokan nem tudjuk, melyik a legmegbízhatóbb. Készülékek higany a múlté és fel kell használni egy tesztelt, teljesen automata gépek a mandzsettát a felkaron, amely tesztelt protokoll szerint akár egy évig is. Egy kipróbált, teljesen automatikus készülék, csökkenti a hibahatár a mérési képest eszközök higanyt.

Holter vérnyomás a folyamat, amelynek során vérnyomását mérését szabályos időközönként több mint 24 órán keresztül.

Ez egy kiváló módszer:

- Értékelés nappali és éjszakai ciklus változásai a nyomás

- Kimutatása hirtelen vérnyomásesés időszak

- Control hatása vérnyomáscsökkentő kezelés

- Helyes típusa és a napszak, amikor a vérnyomáscsökkentő

- Kerüljék a jelenséget a "fehér köpeny" (a vérnyomás emelkedése okozta félelem az orvosok, nem betegség).

A legfontosabb jelzések (ok) a felhasználás Holter vérnyomás:

- Szédülés

- Hatásai vérnyomáscsökkentő kezelés

- Szabályozatlan hypertonia

- Feltételezett magas vérnyomás a terhesség alatt

- Más helyzetekben igényelnek részletesebb elemzését a vérnyomás

A készülék áll mandzsetta defláció (mandzsetta helyezett a felső kar), és a mechanizmus, amely regisztrálja a vérnyomást. Elhelyezett készülék nem zavarja a mindennapi tevékenységeket. A méréseket végzik, a nap folyamán egy fél órát, és éjszaka óránként. A távolság a mérések közötti határozza meg a számítógép, mielőtt a műszer forgalomba. A beteg kap részletes útmutatást, hogyan kell viselkedni viselése közben készülék és hogyan naplót tevékenységek és tünetek.

Eltávolítása után a készülék az adatátvitel a számítógép és speciális szoftver (program) elemzik. A kardiológus olvas a megállapításokat és a következtetéseket.

Ez a módszer a globális és az European Society of Hypertension tanácsadást mint a legjobb módszer a magas vérnyomás diagnosztizálására, ellenőrizve, milyen hatással a terápia, és pontosabb diagnózisát az ok ingadozások a vérnyomás 24 órán át.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - Holter blood pressure
Close