Nem megfelelő sinus tachycardia

Nem megfelelő sinus tachycardia

Inappropriate sinus tachycardia
Inappropriate sinus tachycardia

Alkalmatlan sinus tachycardia egy szívritmus zavar vagy forma aritmia, amely a nyugalmi pulzus nagyon magas nagyobb, mint 100 ütés percenként. Még egy kis gyakorlat vagy pszichés stressz vezethet egy ugrás a pulzusszám ami rendellenes szívverés (palpitáció), légszomj, fáradtság, atipikus precordialis fájdalom, homályos látás, izzadás, fejfájás és a testmozgás intolerancia. Javasolt mechanizmusok megfelelő sinus tachycardia magában automatizmust továbbfejlesztett SA node, kiigazítás autonom funkció kapcsolódó fokozott szimpatikus aktivitás vagy csökkent idegrendszeri aktivitás és csökkent baroreceptor reflex ellenőrzés, több kutatás úgy találta, hogy az autoantitestek aktiválja beta adrenoreceptorok. Mielőtt jött létre, a nem megfelelő sinus tachycardia, először is meg kell kizárni annak lehetőségét, hogy más típusú sinus tachycardia.

Alkalmatlan sinus tachycardia leggyakrabban a nők a késő 20-as és korai 30-as évek óta, és ezek a tünetek több hónapig. A beteg szíve nyugalmi ver több mint 100 ütés percenként, de csökken alvás közben, míg a legcsekélyebb fáradtságot ment akár 150 ütés percenként.

A diagnózis nem megfelelő sinus tachycardia nincsenek formális diagnosztikai kritériumok és a diagnózis alapján való kizárás minden más szempontból sinus tachycardia, jellegzetes típusai supraventricularis tachycardia kell zárni, tanulmányozza a szerkezete és tartalma a normál terjedésének Az elektromos aktivitás az átrium, éjszakai dip számában szívverések időegység alatt, a nem megfelelő számú szívverés időegység válasz a fizikai erőkifejtés, hány szívverés egységnyi idő egy nap alatt több mint 95 ütés percenként, alacsony vérnyomás nyomás néha észre.

Még nem letelepedett természetes oka a nem megfelelő sinus tachycardia, hogy végül eltűnik, és kezeljük több éve. Szenvedő betegek nem megfelelő sinus tachikardia érzékenyek a adrenalin és még a kis dózisok is okozhat tachycardia, ezért alkalmazhatók béta-blokkolókkal. Is lehet használni, és kalcium-blokkolók, amelyek csökkenthetik a magas szívfrekvenciát alkalmazott, de nagyon ritkán. Alkalmatlan sinus tachycardia lehet kezelni a fent említett és néhány más módszerek, de megköveteli a jó kommunikáció a beteg és az orvos, mert kezelés előrehaladtával kísérleti jelleggel igényel nagy bizalom. Vannak alternatív módszer a növekedés sóbevitel (a támogatást az orvos), abláció a sinoatrialis csomópont vagy elérhető, mert azt mutatja, hogy a betegség eltűnik idővel.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - Inappropriate sinus tachycardia
Close