Kardiológia: Általános tippek

Kardiológia: Általános tippek

ECG - cardiology
ECG - cardiology

Teljes diagnózis érrendszeri betegségek mindegyike meghatározására etiológiájú meghatározó strukturális változások, meghatározó élettani rendellenességek, megbecsülni a fennmaradó funkcionális kapacitásának a szív. Kezelés és kórjóslat alapulnak világos megértése e négy tényező.

A etiológiája alapján határozzák meg az éves beteg történetét, különös változások, laboratóriumi vizsgálatok, mint például: anti Streptomyces lizin nulla titer, a szerológiai vizsgálat a szifilisz meghatározásához, jód-teszt vagy szérum enzim vizsgálat. Rendellenességei a szív szerkezetét és funkcióit lehet meghatározni gondos fizikális vizsgálat, amely szükséges hozzá röntgen-és EKG megállapításokat. Szívkatéterezés van szükség méretének meghatározására télapó és mérésére nyomás a szív üregeiben, az aorta és a tüdőartériába. Mérése festék görbék használt egyes esetekben megmagyarázhatatlan jobbra - balra és balról jobbra télapó. Angio kardiográfia két irányban cineangiographic használt megjelenítése anatómiáját veleszületett és szerzett rendellenességek, mértéke szelep elégtelenség, szív daganatok, stb

A specifikus jelenség

A leggyakoribb tünetek a szívbetegség a következők: nehézlégzés, fáradtság, mellkasi fájdalom és szívdobogás. Mivel azonban nem számít, hogy melyik az a fenti tünetek megtalálható betegségekre, amelyek nem kapcsolódnak a szív, a helyes értelmezése a tünetek attól függ, hogy a szisztematikus vizsgálatát és diagnosztikai vizsgálatok. A nehézlégzés okozta szívbetegség általában összefüggésbe hozható a megnövekedett szív-és egyéb strukturális és fiziológiai rendellenességek. A leggyakoribb típus légszomj okozta szívbetegség nehézlégzés fáradtság és légszomj fordul elő, hogy még a mérsékelt fáradtságot, amennyit csak lehet törni vakáció. Egy ortopnoa dyspnoe fekvő helyzetben, ami kiküszöböli az ülő helyzetben. Ez már csak előrehaladott stádiumban a szívelégtelenség. A rohamokban jelentkező éjszakai nehézlégzés hirtelen felébredt betegek alvás és kényszerítette, hogy üljön az ágyra vagy felállni. Ez lehet az egyik első tünetek a bal kamrai relaxáció vagy nagyon hangsúlyos mitralis stenosis.

Nehézlégzés fáradtság szerencsét, más körülmények között nem kapcsolódó szívbetegség. Így például, fordulhatnak elő emberek gyenge fizikai állapotban lévő, az elhízás, a gyengeség, idős korban, krónikus tüdő betegek, vérszegénység és A légutak elzáródása. Orthopnoe előfordulhat igen elhízott betegeknél hasvízkór, függetlenül annak okától, a gastrointestinalis rendellenességek okozó hasi puffadás, és a harmadik hónapjában terhesség. Egy paroxizmális éjszakai nehézlégzés fordulhat elő Felnőttek esetén első támadást, bronchiális asztma, valamint olyan esetek takarási a légutak okozta paratracheal daganatok. Állami szorongás és szív neurózis is okozhat a légszomj. Ezek a betegek gyakran számolnak be, hogy nem tudnak lélegezni is. A pszichogén nehézlégzés társul akut légzési alkalózis ami mentális zavarok, paraesthesiák a végtagok vagy a száj körül, majd tetánia, remegés és a félelem. Fáradtság, amelyet meg lehet szüntetni pihenőidő jórészt csökkent mind a szívműködést. Ez lehet a legnagyobb nehézséget a veleszületett szívfejlődési rendellenesség, cor pulmonale vagy mitralis szűkület, amelyek egyébként sokkal bonyolultabb és pulmonalis hypertonia. Gyengeség, krónikus fáradtság és álmosság, amelyek nem javítják után pihenés általában okozta mentális elváltozások, mint a depresszió, a szív neurózis és a hosszú távú gondoskodás, vagy lehet egy összetevője "a neurocirculatory asthenia." Szerves okai fáradtság a következők: krónikus fertőzés, vérszegénység, endokrin és anyagcsere-változások, krónikus mérgezés, a használata a depressziós és nyugtatók, malignus, kollagén betegségek, és az összes a legyengítő betegség.

Mellkasi fájdalom

Mellkasi fájdalom fordul elő a következő kardiovaszkuláris változások, angina pectoris (ez fájdalom okozta szakaszos myocardialis ischaemiás), szívizominfarktus; mioperikarditis, abban az esetben, a folyadék jelenléte a szívburokban-vel szívtamponád, aorta dissectio vagy aneurizma az aorta fal, tüdőembólia vagy pulmonalis infarktus.

Mellkasi fájdalom az egyik leggyakoribb rendellenesség a betegek panaszkodnak. Meg kell, hogy alaposan vizsgálja meg a minőség, location, terjedését, időtartamát és tényezőket, amelyek felgyorsítják romlik, vagy távolítsa el a fájdalmat. Szükséges, hogy több soros vizsgálatra és laboratóriumi vizsgálatok. Amellett, hogy javasolja és a fáradtság vizsgálatok, terápiás kísérletek, és a szelektív coronaria cineangiography. Azonban néhány egyéb betegségek, amelyek nem kapcsolódnak a változás a szív, majd mellkasi fájdalom és nehéz megkülönböztetni a szívbetegség. Ezek a következők: betegség vagy ízületi gyulladás és a diszkosz a felső vagy az alsó háti gerinc pártok, szív neurózis, neurocirculatory gyengeség és egyéb érzelmi változások, csúszó hiatus hernia, akut vagy krónikus epehólyag-gyulladás, akut hasnyálmirigy-, cardiospasm, peptikus ulcus, nyelőcső fájdalom, változások okoznak lokalizált fájdalom a mellkas falán, mellizom törzs vagy gyulladás a bordaközi izmok és szalagok, szívinfarktus utáni szindróma, spontán pneumothorax, mellhártyagyulladás, betegségek gerinc hordák, mediastinalis rák rosszindulatú változások a bordák és a csigolyák, mediastinalis emphysema.

Palpitatio

A hirtelen veszteség tudat és szabálytalan cselekvés a szív a leggyakoribb panasz a szívbetegek. A legtöbb esetben, palpitáció rejlik félelem vagy aggodalom miatt merül fel a már meglévő szívbetegség vagy azért, mert a hosszú távú érzelmi változik mint pl. mert neurocirculatory asthenia. Szerves okai anaemia, hyperthyreosis, erőtlenség, paroxysmalis tachycardia.

Általában le két palpitatio: Sinus tachycardia, gyors és kemény ütő, hogy lehet kezdeni fokozatosan, vagy hirtelen, de lelassítja fokozatosan megjelenik terhelés alatt vagy ébredés. Korai kamrai szívösszehúzódások hatására a szív bizonyos érzések, mint pl. "Kihagyása sokk" vagy a "patthelyzet és sztrájk újra." Betegek paroxysmalis tachycardia leírja az igazi érzés a gyors, rendszeres szívdobogásérzés vagy a "lebegés". Ez az érzés hirtelen kezdődik, tart néhány perc vagy óra, és hirtelen leáll. A fiatalabb betegeknél nincs más tünetek, kivéve azokat az eseteket, amikor a támadás meghosszabbodik. Idős betegeknél paroxizmális aritmia vezethet angina pectoris, pangásos funkciót vagy ájulás. Rohamokban fellépő pitvarfibrilláció fordul elő, mint a gyors és szabálytalan műveletet kezdődik és hirtelen leáll. A betegek általában nem panaszkodnak előfordulása krónikus pitvari fibrilláció és flutter tovább, kivéve azokat az eseteket, amikor miután erőfeszítéseket gyorsított fellépés és valódi kereskedelem. Abból a célból, diagnózis szükséges vegyenek EKG közben epizódok palpitatio. Azonban más klinikai használt tényezők abban, hogy a diagnózis. Meg kell betartani a klinikai hatását a szív, a szívverés és ritmus, a fáradtság hatásai miatt, és nyomást gyakorol a nyaki verőér. Ha ehhez hozzáadjuk a beteg életkorától és esetleg más betegségek. Ha figyelembe vesszük az összes fenti elemek a diagnózis lehet állítani anélkül, hogy az EKG.

Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - Cardiology: General Tips
Close