Pacemaker elemcsere

Pacemaker elemcsere

pacemaker battery replacement
pacemaker battery replacement

Amikor beszélünk a pacemaker, valójában arra utal, hogy pacemakerrendszer: a pacemaker, ingerlés elektródákat, és a program. Két rész E rendszer a testbe: pacemaker és elektródákkal. A pacemaker egy kis fém burkolat álló elektronikus áramkörök és az akkumulátorok. A pacemaker küld elektromos impulzus, hogy a szív a pontos idő. Ingerlés elektródák volt szigetelt vezeték, hogy hordozza az elektromos impulzusokat a pacemaker a szív okozhat szív összehúzódását.

A harmadik rész az ingerlés rendszer, a programozó általában mellett található a kórházban vagy klinikán. A nővér vagy orvos használja ezt az adott számítógépre, hogy ellenőrizzék a munka egy pacemaker és ha szükséges, állítsuk be a paramétereket a pacemaker.

A pacemaker egy olyan energiaforrás ingerlés rendszer. Azt is tartalmazza az elektronikát, amely maga dönti el, mikor, hogy ösztönözze a szív. Inside titán burkolat pacemaker van az akkumulátor és az elektronikus áramkör. Pacemaker akkumulátor elektromos energia szükséges stimuláció a szív. Kicsi, lítium akkumulátor általában több évig tart. Amikor a pacemaker akkumulátor lemerül, meg kell csinálni egy pacemaker elemcsere.

Egy elektromos áramkör, mint egy kis számítógép belsejében pacemaker. Úgy alakítja át az energiát a pacemaker akkumulátort az elektromos impulzusokat, hogy a beteg nem érzi, mert teljesen fájdalommentes. Egy elektromos áramkör dönti el, mikor és milyen energiával fogja ösztönözni a szívet.

A csatlakozó blokk egy átlátszó műanyag, amely tetején található a fém burkolat a pacemaker. A csatlakozó blokk az a hely, ahol a pacemaker elektród csatlakozik a pacemaker.

Pacemaker elemcsere eljárás

Amikor a pacemaker jelzi, hogy a pacemaker akkumulátor gyenge, be kell ütemezni szemlét a kardiológus ütemezése a pacemaker elemcsere. A pacemaker akkumulátor nem azonnal leáll után jelző.

Egy nappal azelőtt, hogy pacemaker akkumulátorcsere eljárást, ne egyen vagy igyon semmilyen folyadékot.

Az akkumulátor cseréje pacemaker általában megy át a régi heg a mellkason végrehajtása során a pacemaker. Amikor eljön az idő a pacemaker akkumulátor csere, a régi pacemaker helyébe egy újat, és nem csak a pacemaker akkumulátort. Vegye ki a régi pacemaker és a helyére tenni az új pacemaker amennyiben ez a hely nem problémákat okozhat a beteg számára. Az eljárás helyett a pacemaker akkumulátort körülbelül 30-45 perc. Megváltoztatása után a pacemaker akkumulátort, korlátozni kell a kéz mozgását néhány napig. A pacemaker elemcsere egy fájdalommentes eljárás.

Során a pacemaker elemcsere eljárás a beteg fogja meghatározni, hogy menjen szerinti helyi vagy teljes érzéstelenítés. Ha a beteg úgy dönt, egy helyi, a hasznosítás után a pacemaker elemcsere sokkal gyorsabb.

Miután a pacemaker akkumulátorcsere eljárást, meg kell adnunk egy kísérőt a házba, mert a műtét során érzéstelenítés használ, akkor nem kell kíséret, pacemaker elemcsere eljárást kell halasztani. Miután a pacemaker akkumulátor csere eljárás kap egy ideiglenes igazolvány a pacemaker. Recovery után a pacemaker csere akkumulátor általában tart egy pár napig.

Jelenleg folyamatban van a kutatás az akkumulátort egy pacemaker, amely megkapja energiát a szív és az lenne a végleges megoldás. Az új pacemaker akkumulátort lesz 10 mikrowatt, ami elég biztonságos működéséhez pacemaker. Pacemaker elemeket fogja hajtja pulzusszám tartományban 7-700 ütés percenként. Ez a tartomány több mint elegendő a biztonságos üzemeltetéshez.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - pacemaker battery replacement
Close