Kardiológia: betegség tüneteit

Kardiológia: betegség tüneteit

Edema - cardiology
Edema - cardiology

A vizsgálat során a betegek a következő címen szerezhetők fontos adatokat a etiológiájú jellegét és időtartamát szívbetegség. Ezek a következők: Argyll Robertson tanulók, splenomegalia, diffúz golyva, a vese, a veleszületett fejlődési rendellenességeket, kóros vénás pulzálás a nyak vagy precordialis, cyanosis és ödéma megvastagodott ujjak. Gondos tapintása képes felismerni és hipertrófia a jobb vagy a bal kamra, vagy a diasztolés mozgások tril. A vizsgálat a betegek ambuláns képes észlelni egy ödéma vagy alsó végtagi ízületek, valamint ödéma területén a sacrum, gluteális terület és a hátsó területen fekvő. Jelenlétében, ödéma nem elegendő a diagnózis betegek szívelégtelenségben szenvedő, mellett panaszos több és nehézlégzés. Az ödéma gyakran fejezik elhízott betegek és az elégtelen vénákban és thrombophlebitis után meggyógyult. Vannak más, nem-szív okai egy ödéma mint viselése harisnyatartó, harisnya vagy rugalmas mandzsettával defláció, majd hosszan tartó ülés vagy állás, folyadék visszatartás előtt menstruáció, valamint idiopátiás ödéma a nők. Vezethet ödéma d nephrosis és nephritis terminál, cirrhosis az ascites, veleszületett és szerzett nyirok ödéma hypoproteinemia kifejezve, az éhezés és az anaemia, valamint az erek elzáródása gyengébb kávét.

Cianózis lehet központi vagy periférikus. Központi típusa cyanosis okozta alacsony artériás oxigén telítettség okozta intracardialis jobb - bal SANTO miatt arteriovenosus fistula a kisvérkör, bizonyos krónikus tüdőbetegség vagy tüdőgyulladás miatt. És ellentétben perifériás cianózis fejeződik ki a nyálkahártyák meleg-például a belsejében az ajkak, a nyelv. Bizonyítja meghatározása az oxigén parciális nyomása (PO2)-ben artériás oxigén telítettség és a rendszer. Egy policitémia vera vezethet kialakulását cianózisa centrális ellenére rendes oxigén szaturáció, mint egy nagy számú vörös vérsejtek mennyiségének növeléséhez redukált hemoglobin. Annak érdekében, hogy különbséget cianózis okozta söntöt a szív vagy a tüdő mint az által okozott primer tüdőbetegség.

És ha Sauteria normális artériás oxigén lehet a perifériás Cianózis. Ebben a hideg, testrészek, mint az ujjak, orr-, fül-és arcán. Ezt az okozza, lassú forgalomban a perifériás vaszkuláris rendszer okozza a kapilláris áramlás több oxigént bocsát ki, mint a normális. És bizonyos betegségek, például pulmonális stenosis MITR stenosis vagy szívelégtelenség vezethet csökkentett "szív output" és perifériás Cianózis. Azonban, a leggyakoribb oka a feszültség az idegrendszer társított hideg, hideg kezek és a teljes test kitettség hideg.

Zajok, hangok és popping hangok gyenge

A hallgatózás meg lehet határozni a jelenlétének szerkezeti és funkcionális rendellenességek. Ez úgy érhető el megjegyezni, változások az első és második szívhang, jelenléte extra szívhang, extra-szív hangok, zajok és szisztolés pulmonalis artéria és éles hang az aorta a szisztolés. Azt is meg kell különböztetni a hangokat, amelyek nem rendelkeznek ismert kóros funkciók. Ezek a következők: szakadt és normális hang, a magas szisztolés hang, III normális hang, és a zaj szív funkcionális szívzörej. Bizonyos esetekben nagyon nehéz helyesen értelmezni megjelenésének zaj, mint például a. Ejtik az esetében szívelégtelenség egy igen kis "Perctérfogat" vagy abban az esetben, kifejezett kamrai tachycardia. Kompenzációs feltétel vagy csökkentése kamrai tachycardia okozhat alacsony intenzitású hangzik jól. Így például hallja a hangokat, hogy korábban nem tudott kimutatni. Alapján a mennyiség, a hang osztva fokos I-VI, ahol leírhatják a száma zajok a legalacsonyabb intenzitás, és VI a legerősebb.

Rövid és puha szisztolés zörej lehet működőképes, különösen akkor, ha nincs más változás, és ha jelentős változásokat légzés és a változások a betegek helyzetét. Fáradtság és tachycardia növeli az intenzitást az egyes erdő. Az úgynevezett. Funkcionális szisztolés zörej megfelel a mitralis és tüdő száját, és ő crescendo decrescendo aki vége előtt systole, és utal a vér áramlását a jobb vagy a bal oldali függőleges a pulmonalis artériás vagy aorta. Legjobb hallott sovány emberek. A teljes inspiráció lehet az elveszett vagy csökkent intenzitása, miközben a teljes lejárati jelentősen erősíteni CATIA. Tiszta szisztolés zörej valószínűleg alapvetően ökológiai. Minden egyes szisztolés zörej, amelyet folyamatosan regisztráljuk és Trilla keresztül egy régiójának szívbillentyű-betegség javára szelepek, kivéve, ha szó extrém vérszegénység, zajt keltenek, mely hallható tetején a szív, rendszerint jelleg és bekövetkezett változások miatt a mitrális szelepek. Terjed balra hónaljban vagy interscapularis régió és karakter organikus. Szisztolés zörej felett a aortán át a nyaki artéria vagy a felső interscapularis terület, amikor a szerves változások az aortabillentyű vagy aorta dilatáció bázis. Ez a zaj gyakran hallható is a tetején a szív.

Diasztolés zörejek miatt lehet dilatáció a szív (akut szívizomgyulladás, súlyos vérszegénység) tágulása aortagyűrűk (ejtsd: magas vérnyomás), szívbillentyű-vagy deformáció miatt intracardialis söntök. Annak érdekében, hogy kimutatására diastolés zörej figyelmet kell összpontosítani tigestol.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - Cardiology: signs of disease
Close