Bradycardia tünetei

Bradycardia tünetei

Bradycardia symptoms
Bradycardia

Bradycardia olyan szív szívritmuszavar, amely jellemzi egy nagyon lassú szívverés, általában kisebb, mint 60 ütés egy perc. Ez vezet a szív nem tud szivattyús elég oxigénben gazdag vért a testbe. Bradycardia tünetei nem azonosak minden személy számára szívbetegség, néhány ember számára nem okoz problémát sem a tünetek megjelennek, általában az emberek, akik fizikailag alkalmas, például a sportolók, akik rendszeresen edzeni nyugalomban van egy nagyon lassú szívverés.

Bradycardia tünetei a fáradtság, gyengeség, légszomj, ájulás, szédülés, memória problémák és alvási problémák.

A leggyakoribb tünet a fáradtság bradycardia, amelyek oka lassú szívverés és akkor még a többit. Egyes emberek okozhat hiánya erőt elvégzésére napi tevékenységet.

Jelenség, amely szintén tartozik a bradycardia is ájulást okoz átmeneti eszméletvesztés. Ájulás az egyik legveszélyesebb a bradycardia tünetei, egyesek teljesen elveszti eszméletét, néhány pedig a határán eszméletvesztés, és ez egy nagyon aggasztó helyzet. Ebben a helyzetben valószínűleg telepíteni kell a pacemaker, hogy ellenőrizzék a szívfrekvenciát.

Egyes emberek bradycardia jelentkezik tünete a légszomj kíséri mellkasi fájdalom vagy szédülés, ami oda vezethet, hogy eszméletvesztés. Szédülés és fejfájás is előfordulhat bármikor.

A probléma az alvás tartozik bradycardia tünetek léphetnek fel néhány éjszakát. Ez akkor fordulhat elő az egyes emberek, de nem mások számára is, mint a többi említett tünetek. Betegeknél lassú szívverés fordulhat elő, memóriazavar okoz nehézséget emlékezve arra, hogy vezet félreértéshez. Ha a bradycardia nem nyilvánvaló tüneteket, akkor nincs szükség kezelésre. Súlyos bradycardia vezethet vészhelyzet miatt az oxigénhiány az agyban, és a halál is előfordulhat, kivéve, ha megteszik a szükséges kezeléseket növelni a pulzusszámot, hogy sürgősen reagálni a szívritmus normalizálódott a sokkterápia, ideiglenesen pacemaker beültetés gyógyszeres keresztül adott egy véna és mások.

Ha azt tapasztalja, bradycardia tünetei szükség van, hogy forduljon orvoshoz, hogy meghatározza bradycardia vizsgálatokkal, mint a vérvizsgálat, EKG, terheléses EKG, Holter-monitor, dönthető asztal teszt, elektrofiziológia. Az esély, hogy megjelennek a tünetek bradycardia nagyobb, ha van a szívbetegségek, ha Ön bizonyos gyógyszerek, az emberek több mint 65 év után a szívműtét után, a szívroham, sick sinus szindróma, szívblokk.


Elnézést kérünk az esetleges helyesírási hibákat. Ez az oldal fordították "healtcare-center.blogspot" - Bradycardia symptoms
Close